Bijbels kwartetspel

Zeer uitgebreid kwartetspel over de verhalen uit de bijbel


Naam:
Naamloos bijbels kwartetspel

Uitgave:
Onbekend

Jaar:
Onbekend

Ontwerp:
Onbekend

Spelregels:
Niet aanwezig.

Verpakking:
In doorzichtig hard plastic doosje.

Bijzonderheden:

Meest uitgebreide kwartetspel (20 series) in mijn bezit vanwege de grootte.
Per serie een wandeling door de bijbelse historie. Met leuke in tegelvierkant gekleurde afbeeldingen die betrekking hebben op het onderwerp. Toegevoegde informatie aan de onderzijde met daarbij verwijzingen naar de desbetreffende passages in de bijbelboeken.

Onderwerpen:
1. Uit de heilshistorie – I, 2. Uit de heilshistorie – II, 3. Uit de heilshistorie – III, 4. Het heiligdom – I, 5. Het heiligdom – II, 6. Feesten, 7. Roeping van profeten, 8. Profeet tegenover koning, 9. Bomen, 10. Vruchten des lands, 11. Landbouwwerktuigen, 12. Gebruiksvoorwerpen, 13. Bergen, 14. Wilde dieren, 15. Buitenlandse vorsten, 16. Joodse symbolen, 17. Symbolen van de kerk, 18. Gelijkenissen, 19. Reizen van Paulus en 20. Ruiters van openbaring.

Aantal kaarten:
79, helaas mist er één kaart.

[Klik voor een vergroting op de afbeelding]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *