Sipen, 4 spellen over Zijpe

Sipen, 4 spellen over Zijpe


Naam:
Sipen, 4 spellen over Zijpe

Uitgave:
Jaap Witte en Stichting Innovatief Zijpe en andere stichtingen in Zijpe

Jaar:
Onbekend

Ontwerp:
Grafisch Centrum Eelan

Spelregels:
De regels van de vier spellen; Trivia, Memorie, Kwartet en Kaartspel, staan vermeldt op de vier zijden van de deksel van de doos.

Verpakking:
Grote kartonnen doos

Bijzonderheden:
Aan dit spel hebben veel deelnemers gewerkt. Het wordt ook gesponsored door verschillende bedrijven. Op de kaarten staan alle zaken die te maken hebben met de vier spellen, zowel op de voorzijde van de kaarten als op de achterzijde. In de doos ook de andere attributen die nodig zijn voor de andere spellen. Op de overwegend paarse kaarten, de onderwerpen en de uitleg. Op de serie -vroeger kaarten staan zwart/wit foto’s en op de -nu kaarten zijn het kleurenfoto’s.
Bij het invoeren ontdek ik ook nog een foute kaart. De series zijn onderverdeeld in vroeger en nu. Bij ‘vrije tijd-vroeger’ is er één kaart waar op staat ‘vrije tijd – nu’ terwijl dat vroeger moet zijn.

Onderwerpen:
Ontstaan – nu, Wonen – nu, Werken – nu, Natuur – nu, Monumenten en kunst – nu, Bezienswaardigheden – nu, Vrije tijd – nu, Ontstaan – vroeger, Wonen – vroeger, Werken – vroeger, Natuur – vroeger, Monumenten en kunst – vroeger, Bezienswaardigheden – vroeger, Vrije tijd – nu

Aantal kaarten:
112

[Klik voor een vergroting op de afbeelding]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *